Over

Handen te kort? Project niet op tijd klaar?

AMWP staat klaar om u verder te helpen!!!

Aluminium, RVS en staal

Over ons:

Samen met ons klant, die wereldleider is op dit gebied, zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van silo's en tanken

RVS werkbanken en constructies

Onze lassers zijn gekwalificeerd op vlak van staal, RVS en aluminium. Zowel grote projecten als kleinere lasopdrachten zijn geen probleem:

- silo, tankenbouw

- piping

- constructie

- RVS, voeding en industrie

Montagewerken

Amwp heeft met trots verschillende projecten mogen uitvoeren zowel in binnenland als buitenland. Een bedrijf met grote ambities en realisaties.

  • Collega's: onze werknemers zijn ervaren, goed opgeleide monteurs/lassers. Hun ervaring is van groot belang om projecten tot een goed eind te leiden. Door opleidingen en juiste begeleiding houden wij onze jongens altijd "up-to-date".


  • VCA: Amwp heeft in zijn beleid als prioriteit het welzijn en veiligheid van zijn werknemers en klanten. Hierdoor zijn al onze collega's voorzien van een VCA opleiding en certificaat.


  • Service: AMWP heeft geen 'nine to five' mentaliteit. Wij passen ons aan de behoefte van onze klanten. Na oplevering van onze projecten zijn wij steeds beschikbaar voor de klant, zodoende zij altijd kunnen terugvallen op ons.Prefabriceren van costructie en industriebouw. Evenals montage industriehallen

Bordessen, trappen, leuningen

Montagewerken gebeuren door arbeiders die gekwalificeerd en gecertificeerd zijn. Alle werknemers zijn in bezit van een VCA attest. Zowel eigen projecten als in onderaanneming kan AMWP ingezet worden:

- industriebouw

- bordessen

- trappen, leuningen

- constructies


  • Partnership: wij hechten niet enkel belang aan onze klanten maar ook aan goede leveranciers. Om onze klanten tevreden te stellen moeten wij op tijd en kwaliteit kunnen leveren. De langdurig samenwerking met onze leveranciers heeft ons verschillende parntership opgeleverd.


  • Ons visie: AMWP hecht belang aan langtermijnrelaties. Voor ons is het belangrijk dat de klant altijd kan terugvallen op ons. Wij willen niet de dag redden maar denken aan ons toekomst. Projecten en opdrachten vergaan maar vriendschap blijft bestaan!!!